Azteque Corporation crede in oferirea unor servicii de maxima calitate la un pret decent.

Azteque Corporation, înfiintata în anul 2008, s-a recomandat de la inceput ca o societate destinata rezolvarii inteligente a tuturor tipurilor de inchideri cat si activitatii in domeniul control acces, prin instalarea sistemelor de interfonie si videointerfonie.

Acoperind zonele Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Suceava ?i Botosani, societatea noastra si-a axat activitatea în zona domeniului rezidential,domeniului industrial cat si a celui de control acces, prin comercializarea si instalarea urmatoarelor produse:

  • usi de garaj rezidentiale (sectionale, basculante sau de tip rulou);
  • usi industriale;
  • automatizari porti batante, automatizari porti culisante, automatizari porti de garaj, automatizari usi industriale;
  • bariere automate;
  • sisteme de interfonie si videointerfonie;
  • accesorii pentru porti.

Va putem oferi toate aceste produse la cel mai competitiv raport pret/calitate, impreuna cu cele mai bune servicii ?i in cel mai scurt timp! Garantand siguranta si confortul de care aveti nevoie in fiecare zi, produsele si serviciile noastre ofera un cadru modern ?i elegant, obtinut prin folosirea celor mai titrate marci in domeniu, cum ar fi NICE, NORMSTAHL, COMMAX, FAC.

Misiunea noastra fiind cea de a dezvolta si furniza sisteme complete pentru inchideri rezidentiale cat ?i industriale, toate demersurile noastre comporta tintirea catre cele mai inalte standarde privind etica, integritatea ?i onestitatea în toate relatiile noastre. Pentru a satisface mereu doleantele ?i necesitatile clientilor nostri, mobilizam maximul de vointa, ambitie ?i perseverenta, toate pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate ?i incredere.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse, asigurand montajul, service in garantie cat si post-garantie, totul bazandu-se pe maximizarea calitatii, sigurantei, durabilitatii ?i nu in ultimul rand elegantei produselor si serviciilor.

Azteque Corporation asigura solutii optime pentru satisfacerea celor mai diversificate cerinte venite din partea clientilor nostri.

Toate componentele ce intra in alcatuirea produselor comercializate de Azteque sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.