Testimonial 1 -

Instalatiile de automatizari reprezinta solutiile simple si deplin functionale care vin sa ofere casei dumneavoastra avantajele comoditatii maxime, dar mai ales cele ale sigurantei desavarsite. Uzul telecomenzii pentru deschiderea portilor nu este nici pe departe afisarea unui lux ci dimpotriva, exercitarea unei necesitati a casei dumneavoastra in absenta careia veti pierde din timpul pretios zilnic alocat altor activitati.

Testimonial 2 -

Toate sistemele de automatizari NICE sunt compatibile intre ele (cele ale portilor, usilor de garaj, barierelor, rulourilor exterioare si chiar ale sistemelor de alarma), astfel veti putea deschide poarta de acces auto si usa de garaj folosind o unica telecomanda. Gestionarea sistemelor de automatizari prin intermediul telecomenzii este gandita pentru a inlatura o multitudine de inconveniente specifice instalatiilor neautomatizate.

Toate componentele ce intra in alcatuirea portilor comercializate de Azteque Corporation sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.

Testimonial 3 -

SERVICE AUTOMATIZARI PORTI

Echipa tehnica a societatii Azteque Corporation asigura consiliere, reparatii si diagnoza – service profesionist atat pentru sistemele de automatizari ale portilor montate de catre noi, cat si de catre alte societati.

Testimonial 4 -

 In ceea ce priveste sistemele de actionare a portilor marca NICE, suntem reprezentanti ai acesteia de la inceputul anului 2008 si va putem pune la dispozitie in cel mai scurt timp, maxim 24h, absolut orice piesa de schimb din alcatuirea sistemelor. Piesele de schimb pot fi comandate separat sau in grupurile de piese din care fac parte.